Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Beeldmerk
Over ons

Over bart van den broek schilder- en spuitwerken

Ik vind het een uitdaging om een pand dat wel een schilderbeurt kan gebruiken weer een frisse, hoogwaardige uitstraling te geven. Ik zorg ervoor dat jouw schilderwerk er weer jaren tegenaan kan!

Sinds 2012 verzorg ik kwalitatief hoogwaardig schilderwerk, spuitwerk en houtrotreparatie in de regio Helmond en Eindhoven. Vanaf het eerste telefoontje ben ik je contactpersoon en kom ik graag naar je toe voor een persoonlijke kennismaking. Om me heen heb ik een team van ervaren vakmensen verzameld. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige merken, producten en materialen. Al zeg ik het zelf: dat resulteert keer op keer in topkwaliteit schilderwerk.

Daarnaast hecht ik veel waarde aan een fijne omgang met mijn opdrachtgevers.

Persoonlijk contact en transparante communicatie met een vleugje humor typeert onze samenwerking. Als vanzelfsprekend vind ik het belangrijk dat je zo weinig mogelijk hinder ervaart van mijn werkzaamheden. Ik hou van een schone omgeving en laat mijn werkplek aan het einde van de dag netjes achter. Tot slot zet ik graag in op innovaties en vind ik het leuk om nieuwe technieken en producten te ontdekken. Zo voldoe ik aan de laatste standaarden op het gebied van schilderwerk, spuitwerk en houtrotreparatie.

Contact info

Neem contact met ons op

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.