Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Beeldmerk
Advies & Werkwijze

Deskundig advies & verf van de beste kwaliteit

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Ik kom graag naar je toe om de huidige staat van je schilderwerk te bekijken en je wensen en dromen te bespreken. Na een persoonlijke kennismaking breng ik de zwakke punten van het schilderwerk in kaart en geef ik een passend advies. Ook als het gaat om kleurgebruik denk ik graag met je mee en help ik je een goede keuze te maken.

Maatwerk advies

Advies over planning, deelprojecten en materiaalgebruik tot aan calculaties en het doorrekenen van meerjarige onderhoudsplannen.

All-in prijzen

Al onze prijzen die wij u aanbieden zijn vierkante meter en strekkende meter prijzen. Deze meter prijzen zijn vastgesteld in het leveren van het schilderwerk, levering van materialen en alle overige kosten.

Professioneel team

Een professioneel team met echte vakspecialisten. Het team van Bart van den Broek schilder- en spuitwerken bestaat uit hardwerkende en deskundige medewerkers.

Virtueel kleuradvies

Het kleuradvies dat u van onze schilder ontvangt door zorgvuldig naar uw wensen te luisteren, levert ongetwijfeld de sfeer in uw ruimte op die u in gedachten heeft.

Kwalitatief onderhoud

Dankzij onze expertise en ervaring weten wij precies hoe en wanneer wij uw schilderwerk het beste kunnen onderhouden.

Duurzaam resultaat

Wij vinden het belangrijk om duurzaam & milieuvriendelijk te werken teneinde de klant een ecologisch verantwoord resultaat te bieden.

Naar wens bespreken we de mogelijkheden voor een eventueel onderhoudscontract om jouw schilderwerk altijd in topconditie te houden. Op basis van mijn bezoek, breng ik een transparante offerte uit. Na akkoord plan ik de werkzaamheden in en kijk ik ernaar uit om voor je aan de slag te gaan. Wil je graag een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Contact info

Neem contact met ons op

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.