Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Beeldmerk
Latex spuiten Eindhoven

Latex spuiten Eindhoven

Latex Spuiten Eindhoven? Latex Spuiten Eindhoven is gespecialiseerd in professioneel latex spuitwerk.

Het latex spuiten van uw wanden en plafonds zorgt voor het strak en snel aanbrengen van latex. Door het spuiten van latex krijgt u een egale strakke laag aangebracht , dus geen aanzetten banen en strepen. Ook komt er nog eens bij dat het spuiten van latex sneller gaat als het handmatig schilderen van de wanden en plafonds waardoor de prijzen scherper aangeboden kunnen worden (dit hangt wel af van de ondergrond en de indeling van uw woon of bedri

Latex spuiten Eindhoven

Bij latex spuiten Eindhoven wordt de latex op de wanden en plafonds verneveld. Dit zorgt voor een super strak eindresultaat; mooier en egaler wordt het niet! Daarnaast zorgt latex spuitwerk voor meer laagdikte, wat de kwaliteit van het schilderwerk verhoogt. Latex spuiten is snel, duurzaam en streeploos.

Verzekerd van een strak resultaat

Zeer belangrijk bij deze eind afwerking is de ondergrond. De ondergrond zullen wij ten alle tijden na lopen op oneffenheden en scheuren deze worden door ons gerepareerd. Openstaande naden langs wanden, plafonds, kozijnen en plinten zullen wij altijd af kitten om zo strak mogelijk resultaat te krijgen.

Contact info

Neem contact met ons op

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.