Renovatie

Als een deel van een kozijn is aangetast door houtrot is het natuurlijk niet nodig om het gehele kozijn te vervangen. Bart van den Broek Schilderwerken kan het aangetaste deel dan vervangen voor een nieuw deel.

De renovatieschilder kan men beschouwen als de dokter van het te behandelen object. Eerst vindt er een onderzoek plaats, dan een diagnose, gevolgd door een eventuele ingreep of behandeling.

Naast de renovatie van uw kozijnen kunt u ook bij ons terecht voor het vervangen van ramen en deuren.
 
 
houtrot reparatie eindhoven
 

Last van houtrot?
 
Aantasting van houten onderdelen door houtrot is een veel voorkomend probleem bij gebouwen.  
Schimmel, hoge luchtvochtigheid, lekkage of slecht tot geen onderhoud zijn meestal de boosdoeners voor het ontstaan van houtrot. 
Houtrot repareren of vervangen moet zo tijdig mogelijk gebeuren om erger te voorkomen. 
Nog belangrijker is om het schilderwerk van de houten onderdelen zoals kozijnen, steunbalken, schuifpuien of deuren goed te onderhouden.

Als het houtrot repareren wel vroegtijdig en vakkundig wordt uitgevoerd, dan kan dat kostenbesparend werken. 
Bart van den Broek schilderwerken voert al jaren als een van hun specialismen houtrot reparaties uit met de beste middelen die daarvoor ontwikkeld zijn. 

En na het houtrot repareren of geheel of gedeeltelijk vervangen van de slechte delen wordt het geheel weer netjes geschilderd opgeleverd.

houtrot reparatie

Voorkom problemen, laat uw houtrot repareren!

Heeft u last van houtrot? Bart van den Broek schilderwerken heeft meer dan 5 jaar ervaring in houtrot-reparatie. In het beginstadium van houtrot kunnen de aangetaste delen door ons relatief simpel worden verwijderd. Daarna wordt het hout weer opgevuld. Dit kan alleen als de houtrot nog niet te vergevorderd is. Wanneer er sprake is voor doorgewoekerde houtrot zullen wij voor het herstel de verschillende mogelijkheden voor houtrotreparatie met u doorspreken
 
Wilt u meer weten over houtrot reparatie? Neem dan gerust contact met ons op!